The Body Shop Albania

Scrub Trupi & Dushi

Ohh, ne e duam një scrub të mirë. Për ato ditë kur ju jeni duke kërkuar për një scrub luksoz eksfoliues, trupi, ne kemi të duhurin. Njihuni me një gamë të gjerë scrub-esh që shkrijnë në trupin tuaj. Scrub-e trupi dhe eksfoliues trupi, për t’i përdorur me aksesorët tanë të trupit, të dushit dhe banjës. Të gjithë scrub-et tona për trupin janë të pasuruar me përbërës nga Komuniteti i Tregtisë së Drejtë, si Scrub-i i Trupit Shea dhe Scrub-i Spa of the World™ African Ximenia, të dy të pasuruar me gjalp shea nga Gana. Po këmbët e lodhura? Provoni Scrub-in e Trupit Eksfoliues Kremoz me Kokos për të sjellë këmbët tuaja në formë.

Showing all 9 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.