Search
Posta FALAS për porositë mbi 2,990L

Wellness

Ndihmoni për të sjellë ekuilibër në mendjen dhe trupin tuaj me linjën tonë të re Wellness, të krijuar për t’ju ndihmuar të rimbusheni, të relaksoheni dhe të ri-energjizoheni si dhe të përgatiteni për çdo gjë që jeta ju hedh përpara. Sleep, Boost dhe Breathe janë tre rutinat tona të reja, të pasuruara me 100% vajra esencialë natyralë dhe të përbëra me të paktën 90% përbërës me origjinë natyrale. Ata madje janë të certifikuar vegan dhe vijnë në kavanoza dhe shishe nga qelqi dhe alumini të riciklueshme.*

- 35% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 1,490L.Çmimi i tanishëm është: 970L.

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

1,790L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
- 30% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 3,390L.Çmimi i tanishëm është: 2,360L.

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

1,290L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

1,190L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
- 30% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 2,690L.Çmimi i tanishëm është: 1,890L.

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
- 45% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 3,390L.Çmimi i tanishëm është: 1,850L.

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
- 45% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 3,390L.Çmimi i tanishëm është: 1,850L.

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
- 45% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 3,390L.Çmimi i tanishëm është: 1,850L.

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

1,190L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
- 45% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 1,750L.Çmimi i tanishëm është: 960L.

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
- 45% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 1,750L.Çmimi i tanishëm është: 960L.

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
- 45% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 1,750L.Çmimi i tanishëm është: 960L.

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

2,390L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

2,590L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
- 21% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 3,390L.Çmimi i tanishëm është: 2,690L.

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit