The Body Shop Albania

Ide Dhuratash

Ja një pyetje serioze – a jeni ende duke djersitur për të gjetur dhuratën e përsosur për njeriun tuaj të preferuar? Mos u frikësoni – asgjë nuk thotë ‘Unë mendoj se ti je plotësisht më i/e miri/a’ siç e thonë dhuratat tona të frymëzuara nga natyra dhe të dashura për trupin e tij dhe të saj. Zona jonë e dhuratave ka gjithçka, nga falenderimet e vogla dhe dhuratat minimale për një “nder” të shpejtë, deri tek dhurata premium mbi 2500 Lekë, kur vërtet doni të përkëdhelni dikë me diçka të veçantë. Shikoni dhuratat tona të banjës dhe trupit për ledhatim të lëkurës ose gjeni dhurata për shije të ndërlikuara nga gama jonë e makeup-it ose kujdesit të lëkurës dhe aksesorëve, të preferuara nga të gjithë.

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.