The Body Shop Albania

Produkte spa-je në shtëpi Spa Of The World

Ndonjëherë duket sikur kjo botë e bukur e jona rrotullohet më shpejt sesa në të vërtetë. Pas vorbullës së ditës, ne besojmë se koha e paqes është e detyrueshme për të ndihmuar qetësimin dhe rigjenerimin e trupit dhe shpirtit (dhe nuk është ekskluziv për një largim luksoz). Linja jonë krijuese e Spa of the World™ sjell esencën ekzotike të vendeve më të bukura dhe relaksuese në tokë për t’ju përshëndetur me një përvojë në shtëpinë tuaj. Kështu që ju mund të kurseni qindarkat tuaja dhe të reduktoni gjurmën tuaj të karbonit. Linja jonë e kujdesit për trupin me aromë të shkëlqyeshme Spa of the World përfshin qumësht për banjë, kremra, eksfoliues dhe vajra masazhi. Është dita e Spa of the World™ – sot, nesër dhe çdo ditë.

Showing all 5 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.