Search
Posta FALAS për porositë mbi 2,990L

Aroma

Nga pesë shqisat, nuhatja është ajo më e njohura për kthimin e kujtimeve në sipërfaqe. Ashtu si ato kujtime nostalgjike të ditëve të mjegullta të verës, aroma juaj është diçka shumë personale që mund të ndryshojë plotësisht mënyrën se si ndiheni për veten tuaj. Aroma jonë për femra përfshin White Musk®, myshkun origjinal dhe shumë të dashur Cruelty-Free që lë një aromë lulesh në lëkurën tuaj. Gjendet si një eau de toilette, mist aromatik, deodorant etj (përfshirë aromën tonë White Musk® për meshkuj). Tashmë që aroma juaj personale u gjend, është koha që edhe shtëpia juaj të ketë një aromë të ëmbël. Koleksioni ynë i aromave për shtëpinë përfshin difuzor kallami dhe vajra aromatikë për t’u përdorur me Soapstone Oil Burner. Zgjidhni midis aromave si Salted Caramel & Vanilla, ose jepini shtëpisë tuaj aromën e freskët, jeshile të Basil & Thyme.

S'ka ende vlerësim

2,450L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

2,450L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
- 41% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 1,190L.Çmimi i tanishëm është: 700L.

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
- 41% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 1,190L.Çmimi i tanishëm është: 700L.

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

2,950L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

1,790L2,450L

Shto në shportë Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

2,950L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

2,450L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

2,190L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

3,390L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

3,390L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

700L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

700L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

700L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

2,690L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
- 30% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 3,390L.Çmimi i tanishëm është: 2,360L.

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit