The Body Shop Albania

Të reja

Çfarë ka të re në botën e bukurisë? Jemi shumë të lumtur që pyetët. Këtu nuk do të gjeni asgjë përveç shtesave tona më të reja të bukurisë dhe produkteve më të reja që presin të zbulohen. Dëshironi një aromë të re? Ne kemi aroma të bukura të reja që do të të largojnë tërë lodhjen e ditës. Po në lidhje me kujdesin për lëkurën? Ne kemi produkte të kujdesit të lëkurës të formuluara me ju në mendje. Më mirë akoma, ndërroni çantën tuaj të makeup-it (dhe rutinën tuaj) me kozmetikën tonë më të fundit. Duket se do të jeni të pavendosur për të zgjedhur. Vazhdoni, hidhni një vështrim përreth dhe vazhdoni të kontrolloni për ardhjet tona të reja.

Showing 1–20 of 36 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.