Search
Posta FALAS për porositë mbi 2,990L

Kujdes Trupi Sezonal

Kur lëkura juaj ndihet e lëmuar dhe e hidratuar, a nuk është ndjesia më e mirë? Linja jonë e esnecialeve të kujdesit të trupit ka lëkurën tuaj në vëmendje nga stina në stinë. Për ato momente shumë të nevojshme përkujdesjeje, ne e preferojmë Gjalpin tonë të Trupit me Shea. Ne e quajmë atë ‘gjalp’ trupi për ndjesinë e tij luksoze, hidratuese. Dhe është i pasuruar me gjalp shea të Komunitetit të Tregëtisë së Drejtë nga Gana, çfarë të mos duash? Nëse jeni duke kërkuar një krem të mire për duart në të gjitha stinët, Mbrojtësi ynë i Duarve me Kërp është I duhuri (është një prej kremrave më të shitur për një arsye). Për buzët? E lehtë! Hemp Heavy Duty Lip Care do të ndihmojë në mbrojtjen e buzëve tuaja nga elementët e motit.

- 25% ULJE

Çmimi origjinal qe: 2,250L.Çmimi i tanishëm është: 1,690L.

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

850L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
- 29% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 950L.Çmimi i tanishëm është: 670L.

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
- 37% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 2,690L.Çmimi i tanishëm është: 1,690L.

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

1,750L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
- 50% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 750L.Çmimi i tanishëm është: 375L.

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
- 29% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 950L.Çmimi i tanishëm është: 670L.

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
- 30% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 1,650L.Çmimi i tanishëm është: 1,150L.

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
- 30% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 1,650L.Çmimi i tanishëm është: 1,150L.

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit