The Body Shop Albania

Advent Calendars 2022

Nëse po i bën një dhuratë vetes, apo dikujt tjetër, asgje nuk thotë “Gëzuar Festat” këtë vit, më mirë se Advent Calendars nga The Body Shop. Kalendarët ikonikë vijnë në 3 formate të ndryshme dhe premtojnë surpriza pafund brënda kutive të vogla që ka brënda secili format.

Showing all 3 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.