Search
Posta FALAS për porositë mbi 2,990L

Dhurata për Kujdesin e Duarve

Për kopshtarët tanë me gishta të gjelbërt, shartuesit, apo ata që pëlqejnë dushin, dhuratat për kujdesin e duarve janë një ide e shkëlqyeshme. Duart kanë nevojë për ca dashuri, kujdes dhe vëmendje herë pas here. Dhe edicioni ynë i dhuratave është këtu për ta dhënë atë. Edicioni përfshin produkte të kujdesit të duarve, komplete dhuratash për kremrat e duarve, pajisje për kujdesin e duarve dhe më shumë. Formulat tona më të shitura të kërpit janë punëtore dhe japin hidratim atje ku është më e nevojshme. Për botanistët e mprehtë, setet tona të dhuratave me Trëndafil Britanik me aromë lulesh freskuese do të jenë fituese. Ose për diçka pak me shije frute dhe argëtim shikoni setet tona të dhuratave me Luleshtrydhe.

S'ka ende vlerësim

2,390L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit