Search
Posta FALAS për porositë mbi 2,990L

Poret e Zmadhuara

Poret janë plotësisht të shëndetshme dhe natyrore. Të gjithë i kemi. Por, nganjëherë, poret mund të duken të zmadhuara dhe të bllokuara. Çfarë i shkakton poret e bllokuara ose të zmadhuara? Ato mund të shkaktohen nga lëkura e yndyrshme, papastërtitë dhe makeup-i i lënë në lëkurën tuaj (një arsye tjetër pse nuk duhet të flini kurrë me makeup). Zbuloni gamën e produkteve tona më të mira për poret e bllokuara. Shikoni për linjën e famshme me paketim jeshim, me Tea Tree, me scrub-e, maska dhe larës fytyre-të përsosura për ata me lëkurë të yndyrshme dhe pore të zgjeruara, ato do të ndihmojnë në pastrimin e poreve tuaja dhe mbajtjen e lëkurës tuaj nën kontroll.

S'ka ende vlerësim

1,650L
1,320L

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 2,990L.Çmimi i tanishëm është: 1,290L.