The Body Shop Albania

Aroma për Shtëpinë

Për të gjithë entuziastët e shtëpisë/ambienteve të brendshme – dhuratat tona të aromave për shtëpinë jo vetëm që duken super luksoze, por ato gjithashtu kanë një aromë hyjnore. Nga vajrat aromatikë tek difuzorët. Bëjini mbrëmjet komode dhe më të lumtura me këto aroma.

Showing all 6 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.