Search
Posta FALAS për porositë mbi 2,990L

Primera

Ose jeni adhurues i primerave, ose nuk jeni. Ju që nuk jeni? Ju kuptojmë. Koha Është e Kufizuar! Dhe është një hap shtesë në rutinën tuaj të makeup-it në mëngjes. Por, ka përfitime të dukshme për lëkurën nga vendosja e një primeri. Primerat si Primeri jonë Instablur ndihmojnë për të mbuluar dhe zbutur pamjen e papërsosmërive, ndërsa mbajnë fondatintën tuaj në vend për më gjatë. Ka më shumë. Merrni si shembull Instaglow CC Cream SPF 20, është pjesërisht CC Cream, primer. Përfitimet? Formula jo komedogjenike me shumë funksione minimizon shfaqjen e poreve, zvogëlon shkëlqimin dhe hidraton lëkurën tuaj. Partneri juaj i përsosur për të përgatitur lëkurën është gati dhe po ju pret.

S'ka ende vlerësim

2,150L
1,720L

S'ka ende vlerësim

3,490L
2,792L