The Body Shop Albania

Lërini sytë tuaj të flasin me linjën tonë të makeup-it të syve dhe vetullave. Penelat tanë përfshijnë maja të holla për krijimin e vijave të lëngshme, penela të lëngshëm për të arritur bishtin e përsosur dhe penela xhel që rrëshqasin mbi kapakët tuaj. Keni nevojë për ndihmë për një pamje ‘smokey eye’? Provoni lapsat tonë të sfumueshëm Smoky Eye Definer, ose për një pamje më intensive, lapsin tonë Matte Kajal Black. Dhe tani për vetullat. Nëse jeni të etur për vetullat e definuara mirë, provoni stilolapsin tone të vetullave Brow Sport. Jeni pas një pamjeje të butë të sfumuar në vetulla? Paketa jonë e lehtë Brow & Liner Kit do t’I sjellë vetullat tuaja në formë në pak kohë.

Showing all 6 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.