The Body Shop Albania

Ne e dimë se gjithçka ka të bëjë me bazën, por një look ‘cakey’ është një jo. Përgjigja jonë për një përfundim të freskët dhe të patëmetë përfshin bazën tonë të fytyrës All-in-One dhe Fondatintën Fresh Nude Foundation. Dhe nëse jeni pas një pudre të lehtë për fytyrën, provoni Loose Face Powder për të vendosur makeup-in dhe për të matifikuar lëkurën. Rrathë të zinj? LInja jonë e fondatintave dhe korrektorëve do të bëjë punën e vështirë në vendin tuaj. Provoni Korrektorin tonë All-In-One për një aplikim të butë mëndafshi për të mbuluar shenjat e të gjitha ZZZ-ve që ju kanë shpëtuar. Dhe kur shfaqen akne të padëshiruara, ne rekomandojmë Korrektorin tonë të vogël, por të fuqishëm Matte Clay.

Showing all 12 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.