The Body Shop Albania

Trajtime Trupi & SPA

Merrni SPA-në në shtëpi me produktet tona ekzotike. Imagjinoni një eksperiencë të mirëfilltë me trajtimet e fytyrës dhe trupit, scrub-et, vajra masazhesh, kremra dhe maska. Të pastruar. Të rifreskuar. Të hidratuar. Produktet tona SPA-në-shtëpi janë të frymëzuara nga trajtimet SPA në të gjithë botën: polineziane, japoneze dhe marokene për të përmendur disa. Për përvojën e plotë të SPA-së në shtëpi, merrni në dorë Spa of the World™ French Lavender Massage Oil dhe Spa of the World™ Thai Makrut Lime Firming Oil.

Showing all 5 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.