Search
Posta FALAS për porositë mbi 2,990L

Dhurata Diplomimi

Ata ja dolën! Studiuan shumë, dhe po diplomohen. Keni nevojë për disa ide dhurate për diplomim? Prindër krenarë, miq të çuditshëm, familje, kushdo që të jeni, ne kemi kuruar edicionin perfekt të dhuratës së diplomimit. Pas viteve të korrupsionit të bibliotekës dhe sallave të zymta të universitetit, ne kemi pak luks për t’i përkëdhelur ata. Inkurajojini ata të rrijnë të qetë dhe të pushojnë me maskën tonë më të shitur vegane Himalayan Charcoal Purnging Glow Mask. Festimi i vështirë? Spa jonë prej kadifeje Spa of the World™ Ethiopian Green Coffee Cream është një trajtim perfekt për gjymtyrët e lodhura. Ose përkëdhelini ato në një aromë të freskët, me lule me gamën tonë të Eau De Parfum. Urime!

S'ka ende vlerësim

4,990L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit