The Body Shop Albania

Dhurata për Adoleshentë

Kërkimi i dhuratave për adoleshentë mund të jetë një ndërmarrje e ndërlikuar. Kjo është arsyeja pse ne kemi kuruar një koleksion të provuar nga adoleshentët për dhurata për adoleshentë – maekup-et e domosdoshme, aromat e freskëta, shpëtimtarët e lëkurës dhe të mirat e tjera. Për adoleshentët që e duan bukurinë? Grupi ynë i Furçave Mini të Makeup-it për në raftin e banjave të kolegjit do të mbahet mend. Nëse ata janë përdorues të maskave të fytyrës, ju keni ardhur absolutisht në vendin e duhur: Maska jonë Himalayan Charcoal Purifying Glow është një nga më të shiturat për një arsye. Për të fiksuarit e kujdesit për lëkurën, diapazoni ynë i Tea Tree është një ide e mirë. Dhe së fundmi, Jogurtët tanë aromatikë japin një mirësi prej kadifeje që meriton e gjithë lëkura. Të gjitha për adoleshentët e lumtur këtu!

Showing all 6 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.