Search
Posta FALAS për porositë mbi 2,990L

Satsuma

Një top me energji të pastër portokalli aq i gjallë sa dielli, a ka ndonjë gjë më të mirë se një satsuma për t’ju ndihmuar të vendosni një zing në hapin tuaj dhe një tundje në ecjen tuaj? Ne i duam ato nota agrumesh që shpërthejnë aq shumë saqë e kemi vendosur këtë frut të lëngshëm në produktet tona të kujdesit për trupin me Satsuma. Duke sjellë një oomf shtesë në shkumën tuaj, ne kemi mbushur xhelin dhe sapunin tonë me vaj të farës satsuma. Shtrydhni të gjithë gëzimin që mundni hidratuesi juaj në mëngjes ose në mbrëmje, duke ndihmuar lëkurën tuaj të ndjehet e butë dhe e freskuar, me Gjalpin tonë të Trupit Energjezues – merrni tuajin tani.

S'ka ende vlerësim

2,250L2,990L

Shto në shportë Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

850L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

1,390L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

450L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

400L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

950L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit