The Body Shop Albania

Më të vlerësuarat

Njihuni me produktet tona më të vlerësuara të makeup-it, kujdesit për lëkurën dhe produkteve të tjera të bukurisë. Këto janë të preferuarat e klientëve: Gjalpi i Trupit, larësat, locionet e trupit dhe më shumë të gjitha në një vend. Nëse e doni, bërtisni këtu, pasi bota meriton ta dijë. Jepni vlerësimet dhe përshtypjet tuaja për gjithçka, nga kremi ynë ikonik i natës me Vitaminë E te sapunët tuaj të preferuar (po ju kujtojmë Fuji Green Tea ™ Exfoliating Soap), Gjalpin e Trupit (përshëndetje hidratim) dhe scrub-et e trupit për të cilat betoheni. Gjetët diçka? Gjeni se çfarë thonë kritikët dhe përdoruesit e bukurisë për produktet tona këtu.

Showing all 2 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.