The Body Shop Albania

Sete Manikyri & Komplete Thonjsh

Të gjithë e dimë se sa e lehtë është të neglizhosh thonjtë. Por thonjtë e thatë dhe të copëtuar nuk janë kurrë idealët. Kujdesi për thonjtë tuaj sapo u lehtësua shumë. Aksesorët e duarve dhe thonjve të The Body Shop, kompletet për manikyr dhe kompletet e thonjve janë krijuar për t’i mbajtur thonjtë tuaj të lumtur. Plotësoni kompletet tuaja të thonjve, të manikyrit me gjithçka që ju nevojitet për t’u dhënë formë dhe limuar. Provoni bllokun tonë të lustrimit të thonjve për shkëlqim. Dhe nëse ju duhet një dozë e shëndetshme hidratimi, provoni best-seller absolut: Hemp Hand Protector. Lamtumirë duar dhe kutikula të thata.

Showing the single result

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.