The Body Shop Albania

Dhurata Makeup-i

Ju nuk mund të gaboni shumë me dhuratat e makeup-it, ose të paktën edicioni ynë i dhuratave të makeup-it nuk do t’ju lejojë! Për një mik që i pëlqen shumë, buzëkuqët tanë Color Crush kanë emrin e tyre. Dhe pse të mos hedhim edhe një nga produktet tona të kujdesit për buzët: ipscuff për një tifoz të tijin apo Balsamin tonë të Tejdukshëm të Kujdesit për Buzët. Furçat cilësore të makeup-it janë një dhuratë e shkëlqyeshme pro-makeup. Furçat tona Mini Makeup janë një shtesë e shkëlqyeshme për të gjitha çantat e makeup-it me vete. Po blini për shkëlqim? Provoni pluhurin tonë me shkëlqim të bronzit Coconut Bronze Glistening Glow Powder. Dashamirët e qerpikëve, diapazoni ynë i mascara-ve do të plotësojë kriteret tuaja.

Showing the single result

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

RROTULLO & FITO!

Provo fatin dhe fito një kupon me zbritje për blerjet online.
PROVO FATIN