The Body Shop Albania

Dhurata për Bajram

Trajtoni miqtë, familjen dhe të dashurit tuaj me dhurata që ndihmojnë të tjerët. Koleksioni ynë i ri i dhuratave të Bajramit ndihmon në mbështetjen e partnerëve tanë të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit në mbarë botën, të cilët ndihmuan në krijimin e tyre. Rifreskojini shqisat tuaja me Eau de Toilette, Eau de Parfume dhe Mistet për Flokët dhe Trupin. Një dhuratë e përsosur na pret me përzgjedhjen tonë të ideve të dhuratave për Bajramin.

Showing all 12 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.