Search
Posta FALAS për porositë mbi 2,990L

Alga

Nuk duhet të jeni një sirenë për të dashur linjën tonë të kujdesit për lëkurën me alga deti, por nëse keni lëkurë mikse mund të bindeni më lehtë. Çfarë është atëherë? Kur zona të ndryshme të fytyrës tuaj mendojnë ndryshe, balli, hunda dhe mjekra mund të jenë të yndyrshme, por faqet tuaja mund të jenë mjaft të thata. E ndërlikuar. Aty vijnë në ndihmë produktet tona të mençura të lëkurës me alga deti, të gjitha të pasuruara me alga deti të pasura me minerale nga Roaring Water Bay në Irlandë. Larësi Xhel dhe toneri ndihmojnë në pastrimin e papastërtive, duke e lënë lëkurën të ndihet e butë dhe e freskët dhe kremi ynë xhel ndihmon me hidratimin pa bllokuar poret. Ahoy! Këto bukuri oqean-dashëse ndihmojnë për të kontrolluar shkëlqimin edhe gjatë ditës.

S'ka ende vlerësim

2,250L
1,800L

S'ka ende vlerësim

0L

S'ka ende vlerësim

1,190L
952L