The Body Shop Albania

Drops Of Light

Një linjë për të gjitha llojet e lëkurës, linja jonë Drops of Light do të ndihmojë lëkurën të duket më e shëndetshme – asgjë veç shkëlqim diellor këtu. Produktet tona të kujdesit të lëkurës Drops of Light përfshijnë një larës, krem dite, eksfoliues I lëngshëm, serum dhe më shumë. Filloni dhe mbaroni ditën tuaj drejt me larës me shkumë pastruese – një sasi në madhësi sa një bizele shkon shumë. Keni nevojë për një produkt për t’ju ndihmuar të ndriçoni lëkurën tuaj? Eksfoliuesi i lëngshëm i Drops of Light ™ është një burim pastërtie. E fundit, por aspak më e rëndësishmja, Kremi ynë i Ditës Drops of Light është një domosdoshmëri hidratuese e butë, e cila rrëshqet mbi lëkurë, thjesht një krem dite ëndrrash.

Showing all 6 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.