The Body Shop Albania

Edicion i Limituar Spiced Orange dhe Wild Pine

Zhytuni në aromën e portokalleve plot lëng, erëzave të pjekura, vaniljes dhe kanellës me linjën Spiced Orange ose humbisni nëpër pyje me aromën ngacmuese të Pishave të Egra.

Linjat tona “Spiced Orange” dhe “Wild Pine” janë “vegan-friendly” dhe të pasura me vajra esencial.
Kjo i fut në listën e TË PREFERUARAVE tona sezonale.

Showing all 17 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.