The Body Shop Albania

Fuji Green Tea

Dashamirët e çajit jeshil gëzohuni! Koleksioni i The Body Shop Fuji Green Tea është frymëzuar nga ceremonia tradicionale japoneze e çajit të gjelbër, ose e njohur ndryshe si Way of Tea. Ne e marrim ekstraktin tonë të çajit jeshil nga rajoni Mount Fuji i Japonisë për formulat tona freskuese. Lani streset e një dite të gjatë me Sapunin Eksfoliues Fuji Green Tea ™. Scrub flokësh? Po, Shampoja Eksfoliuese Fuji Green Tea është e preferuara jonë për atë ndjenjë më të pastër se sa pastërtia. Vazhdoni vrullin e dashurisë së trupit me më shumë nga linja e kujdesit për trupin Fuji Green Tea. P.S. Gjalpi ynë iTrupit Fuji Green Tea a është një partner i përsosur pas dushit!

Showing all 3 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

RROTULLO & FITO!

Provo fatin dhe fito një kupon me zbritje për blerjet online.
PROVO FATIN