Search
Posta FALAS për porositë mbi 2,990L

Mbajtës për Buzëkuq Peptalk

VETËM PAKETIMI – BUZËKUQI RIMBUSHES SHITET NDARAS

Mbajtës për Buzëkuq Peptalk

S'ka ende vlerësim

RIMBUSHET

600L

Kutia e rimbushshme Peptalk ‘Case for Life’ është shoqëruesi juaj i lehtë për t’u përdorur që bën mirë edhe për planetin tonë. Në The Body Shop, ne gjithmonë përpiqemi të jemi sa më të sjellshëm që mundemi me mjedisin. Kështu, ne filluam të bëjmë buzëkuq të rimbushshëm (të shitur veçmas, këtu) duke pasur parasysh planetin për një kohë të gjatë*.

*Testi kryhet brenda në TBS me buzëkuqin tonë të rimbushshëm kundrejt buzëkuqëve të tjerë standardë plastikë (p.sh.: Colour Crush). Peptalk është vërtetuar të jetë më miqësor me mjedisin në terma afatgjatë nga 5 përdorime.

Pasi ta keni rrëmbyer këtë kuti të rimbushshme për gjithë jetën, mund të blini buzëkuq në të ardhmen, pa ndonjë paketim të panevojshëm. Kutia është plotësisht e qëndrueshme dhe e bërë nga alumini i ricikluar, kështu që mund ta mbani dhe ta mbani buzëkuqin në vend pa asnjë aksident**. Ju kemi mbuluar!

 • Kuti alumini 100% e ricikluar
 • E qëndrueshme dhe e rimbushshme
 • Mekanizëm rimbushjeje i shpejtë dhe i lehtë
 • Format i lehtë për t’u përdorur dhe miqësor për udhëtimin
 • Mbushjet rimbushëse të buzëkuqit shiten veçmas

** Paketimi i pa riciklueshëm për shkak të përzierjes së materialeve.

 1. Blini nuancën tuaj të preferuar nga buzëkuqët Peptalk Refill Bullet.
 2. Hiqeni mbushësin nga kartoni.
 3. Hiqni mbulesën mbrojtëse të pluhurit.
 4. Vendosni plumbin e rimbushjes në bazën e kasës derisa të dëgjoni një klikim.
 5. Aplikojeni direkt në buzë gjatë gjithë ditës për fitim të mahnitshëm të ngjyrave dhe hidratim.
 6. Shtoni shtresa shtesë të shijshme për të rritur intensitetin e ngjyrës.
 7. Për të hequr një plumb rimbushjeje, rrotullojeni plumbin në drejtim të akrepave të orës dhe tërhiqeni me lehtësi.

Ju mund të paguani me para në dorë gjatë dorëzimit të porosisë ose të paguani online me kartë krediti ose debiti nga të gjitha Bankat.

Dërgesat kryhen në të gjithë territorin e Shqipërisë për 24-48 ore.

Në rast vonesash ju do të njoftoheni nga stafi i shitjeve online. 

Produkte që mund t'ju interesojnë

0,0 / 5

S'ka ende vlerësim