The Body Shop Albania

Banane

Bananet me të vërtetë i kanë të gjitha – një burim i mirësisë natyrore të shijshme, gjithashtu janë plot me vitamina, minerale dhe vajra natyralë. Ne kemi marrë banane përtej madhështisë së tyre të shijshme dhe kemi zbuluar një mori përfitimesh për kujdesin për flokët. Linja jonë e butë e flokëve me Banane është zgjidhja perfekte për flokët normalë në të thatë. Produktet tona për kujdesin e flokëve me banane përfshijnë treshen tonë më të shitur: Banana Truly Nourishing Shampoo, Banana Truly Nourishing Conditioner dhe Banana Truly Nourishing Hair Mask. Kjo rutinë me banane do të ndihmojë që flokët tuaj të duken me volum dhe të ndihen përrallore. Po, të lutem. Mësoni më shumë rreth përfitimeve të bananes këtu.

Showing all 3 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.