Search
Posta FALAS për porositë mbi 2,990L

Mango

Nëse ju pëlqen butësia e një mangoje me lëng dhe aroma e tij e ëmbël, ju do ta shijoni gamën e kujdesit për trupin dhe aromën tonë të Mangos. Shikoni Mistin tonë të Trupit me Mango, Xhel Dushi me Mango dhe të mirat e tjera të frymëzuara nga frutat. Ekziston një mundësi e mirë që Gjalpi i Trupit Zbutës me Mango do të bëhet miku juaj më i ri. Është pasuruar me vaj të farës së mangos dhe përthithet në lëkurë, për hidratim deri në 24 orë. Pas një eksfolijimi të thellë? Scrub-i ynë Eksfoliues për Trupin me Mango përmban granula sheqeri për të ndihmuar në heqjen e qelizave të vjetra të lëkurës nga sipërfaqja dhe për ta lënë lëkurën të ndihet më e butë dhe e rafinuar. Shkëlqyeshëm.

S'ka ende vlerësim

950L2,250L

Shto në shportë Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

750L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

850L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

800L2,150L

Shto në shportë Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

400L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

950L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
- 50% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 400L.Çmimi i tanishëm është: 200L.

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
- 20% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 1,650L.Çmimi i tanishëm është: 1,320L.

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit