Search
Posta FALAS për porositë mbi 2,990L

Mente

Këmbët na çojnë në vende të shkëlqyera. Pra, mendojmë se ato meritojnë pak përkëdhelje herë pas here. Futni linjën tonë të kujdesit për këmbët me Mente. Por pse, mente? Formula jonë e freskët me mente ndjehet e freskuese, qetësuese dhe ka një ndjesi gudulisëse të butë. Le të fillojmë përkëdheljen duke eksfoliuar këmbët tuaja me Scrub-in tonë Rigjenerues për Këmbët me Mente. Enshtë pasuruar me granula shkëmbore vullkanike për të pastruar lëkurën e fortë. Tani keni këmbë të buta dhe të lëmuara, jepini këmbëve tuaja një masazh hidratues me Locionin Ftohës për Këmbët me Mente. Ja këmbët e lumtura!

S'ka ende vlerësim

1,450L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

1,190L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

1,390L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

1,190L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
- 29% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 950L.Çmimi i tanishëm është: 670L.

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
- 30% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 1,290L.Çmimi i tanishëm është: 900L.

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit