Search
Posta FALAS për porositë mbi 2,990L

Oils Of Life

Këtu nuk ka lëkurë pa jetë ose me pamje të lodhur. Koleksioni ynë i kujdesit për lëkurën Oils Of Life është këtu për t’ju ndihmuar të dukeni dhe ndiheni rrezatues. Tre vajra të çmuar farash – kuminë e zezë, kamelia dhe trëndafili – pasurojnë formulat e palodhura në të gjithë linjën tonë Oils Of Life. Për një rutinë me produktet Oils Of Life, le të fillojmë me Larësin tonë ushqyes Oils of Life™ Intensely Revitalising Cleansing Oil-In-Gel. Formula jonë luksoze e xhelit ndihmon që lëkura të ndihet më e butë. Së dyti, kremi Oils of Life™ Intensely Revitalising Cream është një formulë e lehtë, jo e yndyrshme që përthithet në lëkurë. Në fund, para se të flini, aplikoni Kremin e Gjumit Oils of Life. Ëndrra të ëmbla.

S'ka ende vlerësim

1,750L
1,400L

S'ka ende vlerësim

2,090L
1,672L

S'ka ende vlerësim

2,690L

S'ka ende vlerësim

3,750L
3,000L

S'ka ende vlerësim

4,190L
3,352L

S'ka ende vlerësim

1,690L
1,352L

S'ka ende vlerësim

2,390L