Search
Posta FALAS për porositë mbi 2,990L

Qumësht Bajameje dhe Mjalt

Gama jonë e produkteve me Qumësht Bajamesh dhe Mjalt janë heronjtë tanë të hidratimit. Për shpirtrat e ndjeshëm produktet me qumësht bajameje dhe mjalt janë formuluar me lëkurën tuaj në mendje. Ato janë pasuruar me qumësht organik të bajames dhe mjaltë të Komunitetit të Tregtisë së Drejtë. Shkumohuni me Kremin e Dushit me Qumësht Bajameje dhe Mjalt Qetësues duke e pasuar me Locionin tonë Qetësues dhe Rigjenerues të Trupit me Qumësht Bajameje dhe Mjalt, ndërsa lëkura është ende e lagur dhe shijoni hidratim 48 orë. Uau! Dhe për më tepër, kemi edhe scrub-e. Ja lëkura e lumtur.

S'ka ende vlerësim

850L1,750L
680L1,400L

S'ka ende vlerësim

950L
760L

S'ka ende vlerësim

400L
320L

S'ka ende vlerësim

2,690L
2,152L

S'ka ende vlerësim

1,650L
1,320L