Search
Posta FALAS për porositë mbi 2,990L

Sfungjer për Make Up

Sfungjer për Make Up

S'ka ende vlerësim

Kliko për të lexuar vlerësime nga klientët.

900L

Sfungjer i shumëanshëm dhe i qëndrueshëm për të krijuar çdo “look”.
Sfungjer me shumë anë, perfekt për përdorim me formula make-up pluhur ose të lëngshme.
Dizajn në formë veze me një anë të pjerrët për aplikim të saktë dhe mbulim të barabartë.
Maja është ideale për mbulimin e zonave të vogla.
Baza është për rafinim të zonave të mëdha.
Lahet lehtësisht.

Informacion për kujdesin:
Pastroni sfungjerin tuaj në makinë larëse në 30°C për një pastrim të plotë – kjo gjithashtu do t’i zgjasë jetën.

Ju mund të paguani me para në dorë gjatë dorëzimit të porosisë ose të paguani online me kartë krediti ose debiti nga të gjitha Bankat.

Dërgesat kryhen në të gjithë territorin e Shqipërisë për 24-48 ore.

Në rast vonesash ju do të njoftoheni nga stafi i shitjeve online. 

Produkte që mund t'ju interesojnë

0,0 / 5

S'ka ende vlerësim