Search
Posta FALAS për porositë mbi 2,990L

Eau de Toilette – Trëndafil Britanik

Eau de Toilette – Trëndafil Britanik

S'ka ende vlerësim

Kliko për të lexuar vlerësime nga klientët.

2,790L

Lulja e preferuar e anglezëve, vjen me gjithë aromën e saj magjepsëse , e koncentruar si esencë në parfumin tonë British Rose. E sigurt, që ky parfum do të zërë një vend shumë të rëndësishëm në koleksionin tuaj të parfumeve, pasi përveç aromës së trëndafilit përban dhe alkool organikë. Ky produkt nuk është pjesë e asnjë promocioni.

Denat Alkooli, Alkool, Ujë, Parfum, Salicilat Benzili, Limonene, Citronellol, Geraniol, Linalool, Jononi Alfa Izometil, t¬ Butil Alkooli, Ekstrakt trëndafili, Citral, Benzoat Benzili, Alkool Benzili, Isoeugenol, Benzoat Denatoniumi, Acid Citrik, Benzoat Sodiumi, Sorbat Potasiumi.

1. Sprucojeni në qafë dhe në kyçet e duarëve.

Ju mund të paguani me para në dorë gjatë dorëzimit të porosisë ose të paguani online me kartë krediti ose debiti nga të gjitha Bankat.

Dërgesat kryhen në të gjithë territorin e Shqipërisë për 24-48 ore.

Në rast vonesash ju do të njoftoheni nga stafi i shitjeve online. 

Produkte që mund t'ju interesojnë

0,0 / 5

S'ka ende vlerësim