The Body Shop Albania

Linja Moringa

Për shkak se të gjithë meritojnë të dine për moringën, ne krijuam linjën tonë luksoze të aromës dhe kujdesit për trupin. Por çfarë është Moringa? Moringa shpesh është referuar si Pema e Mrekullisë dhe është vlerësuar me shekuj për vetitë e saj ushqyese. Produktet tona Moringa përfshijnë sapunë, xhel dushi, gjalp trupi, mist trupi dhe më shumë. Provoni Gjalpin tonë Zbutës të Trupit me Moringa për pak mirësi serioze që shkrihet në lëkurë, i pasuruar me vajin e farës së moringa të Komunitetit të Tregtisë së Drejtë nga Ruanda. Qumështi ynë Zbutës për Trupin me Moringa është një tjetër hero hidratimi që mund ta provoni. Është i lehtë dhe rrëshqet lehtësisht në lëkurën tuaj. Jemi të çmendur për moringën.

Showing all 13 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.