The Body Shop Albania

Olive

Një ode për ullirin: një dhuratë e jashtëzakonshme nga Nëna Natyrë. Linja e kujdesit për trupin me vaj ulliri kënaq ofron mirësitë e pasura me vaj nga frutat e përulura për disa formula serioze që i japin dashuri lëkurës. Shkumohuni për të filluar ditën ashtu si duhet me Sapunin tonë të vogël dhe të fuqishëm të Ullirit. Preferoni xhelin e dushit? Xhel ynë i dushit me ulli është një luks dushi që do ta lërë lëkurën tuaj të ndihet e pastruar dhe e freskuar. Ndiqeni me Gjalpin tone Ushqyes të Trupit me Ullinj. Ky gjalp që shkrin në lëkurë do ta lërë lëkurën të duket e shëndetshme dhe e ushqyer. Të gjitha të pasuruara me vaj ulliri organik të Komunitetit të Tregëtisë së Drejtë nga Italia me diell. Bellissimo.

Showing all 3 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

RROTULLO & FITO!

Provo fatin dhe fito një kupon me zbritje për blerjet online.
PROVO FATIN