The Body Shop Albania

Trëndafil Britanik

Nuk ka asgjë më të mirë se aroma e një kopshti britanik me trëndafila. Pra, natyrshëm, ne vendosëm të kapnim aromën dhe të krijonim një linjë produktesh të kujdesit për trupin me Trëndafil Britamnik – xhel dushi, gjalp trupi, krem duarsh dhe sapun. Linja jonë është me aromë të butë, të mbushur me petale trëndafili, esencë trëndafili, vaj trëndafili. Dhe në anën e kujdesit për lëkurën, linja jonë e Trëndafilave Britanikë është pasuruar me aloe vera të Komunitetit të Tregtisë së Drejtë nga Meksika. Sekreti ynë jo dhe aq sekret i kujdesit për lëkurën është maska vegane British Rose Fresh Plumping Mask, përgjigja për lëkurën me pamje të hidratuar. Po kërkoni një aromë të re me lule? Provoni Eau de Toilette me Trëndafil Britanik. Nuk ka gjemba në këtë linjë me Trëndafil Britanik.

Showing all 9 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.