Search
Posta FALAS për porositë mbi 2,990L

Furçë Fresh Nude Foundation

Furçë Fresh Nude Foundation

S'ka ende vlerësim

Kliko për të lexuar vlerësime nga klientët.

2,090L

Me 2 gjatësi të ndryshme fijesh; ato të shkurtra për të aplikuar formulën dhe ato të gjata për të sfumuar.

Përdorni lëvizje rrethore për një bazë natyrale të njëtrajtshme që mund të duket si lëkura juaj.

1.Vendosni fondatinën në fytyrë, aty ku doni mbuloni. 2. Përdorni lëvizje rrethore për të përhapur fondatinën, për një përfundim tëë barabartë dhe të njëtrajtshëm. 3. Aplikoni më tepër për më shumë mbulim.

Ju mund të paguani me para në dorë gjatë dorëzimit të porosisë ose të paguani online me kartë krediti ose debiti nga të gjitha Bankat.

Dërgesat kryhen në të gjithë territorin e Shqipërisë për 24-48 ore.

Në rast vonesash ju do të njoftoheni nga stafi i shitjeve online. 

Produkte që mund t'ju interesojnë

0,0 / 5

S'ka ende vlerësim