The Body Shop Albania

Aksesorë

Mjetet e bukurisë janë arma juaj e fshehtë në përpjekjen tuaj për përsosjen e fytyrës. Jepini lëkurës tuaj pak dashuri dhe ndërroni rutinën tuaj aktuale të bukurisë me gamën tonë të mjeteve dhe aksesorëve të fytyrës. Ato janë perfekte për kur lëkura juaj ka nevojë për pak nxitje shtesë ose është koha për të arritur gjendjen tuaj më të mirë. Drejtojuni pastruesve të fytyrës dhe rroller-ve, pastaj freskoni rutinën tuaj me një pastrues të pikave të zeza, material pambuku organik për të gjitha qëllimet, pëlhura shumë të buta nape dhe shumë më tepër. Bëhuni gati për të pastruar, fërkuar, shkulur, masazhuar dhe pastruar rrugën tuaj për një lëkurë më të butë, më të pastër dhe me pamje të shëndetshme. Hej bukuroshe.

Showing 1–20 of 30 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.