Search
Posta FALAS për porositë mbi 2,990L

Madhësi Udhëtimi

Lereni mënjanë rrëmujën e aeroportit dhe mendoni për pushimet në shtëpi dhe arratisjet e verës! Linja jonë e domosdoshme e udhëtimit dhe mini-t e udhëtimit janë mjaft të vogla për t’u marrë në çdo aventurë të madhe. Gjeni gjithçka që ju nevojitet nga hidratuesit me madhësi udhëtimi, mistet freskuese të fytyrës, kujdesi për lëkurën me SPF (ne e duam Skin Defense Multi-Protection Light Essence SPF 50 PA +++), gjalpëra trupi ushqyes te gjërat e domosdoshme për kujdesin e duarve. Këto madhësi të dobishme të udhëtimit janë të gjitha që ju nevojiten për një verë të përsosur!

S'ka ende vlerësim

700L

Shto në shportë Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
- 25% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 2,250L.Çmimi i tanishëm është: 1,690L.

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

2,250L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
- 25% ULJE

S'ka ende vlerësim

1,690L2,250L

Shto në shportë Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

950L2,250L

Shto në shportë Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

2,250L

Shto në shportë Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

950L2,250L

Shto në shportë Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

950L2,250L

Shto në shportë Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
- 40% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 950L.Çmimi i tanishëm është: 570L.

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

400L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

950L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

950L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
- 50% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 400L.Çmimi i tanishëm është: 200L.

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

400L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

950L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

2,390L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit