The Body Shop Albania

Aroma Vegane

Ne e kuptojmë se veganizmi nuk është thjesht një stil jetese; është një filozofi jetese. Kjo do të thotë të shikosh përtej dietës tënde. Me këtë në mendje, ne krijuam një sërë aromash vegane. Ne kemi variante aromash për të gjitha hundët, në të gjithë linjën tonë vegane. Mistet e trupit, spray-t e trupit, eau de toilette dhe eau de parfum, ne i kemi të gjitha. E nëse e doni linjën tonë White Musk®, kaloni në një nivel tjetër me një spërkatje të White Musk® White Flora Eau de Toilette – një aromë e lehtë vegane me një ëmbëlsi, delikate dhe sensuale. Pjesa më e mirë? Gjendet në një madhësi praktike shisheje, e përkryer për kur jeni në lëvizje.

Showing all 11 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.