The Body Shop Albania

Miste Fytyre

Ndonjëherë moti i nxehtë ose i lagësht mund të na bëjnë të ndjehemi të varur me koë poshtë. Ky është momenti kur spërkatjet e misteve tona të fytyrës vijnë në ndihmë Ju mund të spruconi rrugën tuaj për në hidratim të freskët, me pamje të hidratuar dhe të ndjeheni mirë me të gjitha mistet tona ftohëse të fytyrës. Skin Defence Multi-Protection Face Mist SPF30 PA ++ krijon një mjegull si re me një përfundim të padukshëm që ndihet i freskët, duke ndihmuar të vendosni një shkëlqim në lëkurën tuaj dhe një pranverë në hapin tuaj. Ose nëse ndjenja e tronditjes është më e madhe, provoni Mistin tonë Energjik të Fytyrës me Vitaminë C, e cila ndihmon për të rifreskuar menjëherë lëkurën, duke e lënë atë të ndjehet e zgjuar. Mistet tanë të fytyrës janë ekipi juaj i ëndrrave hidratuese në lëvizje.

Showing 1–20 of 32 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.