Search
Posta FALAS për porositë mbi 2,990L

Vaj Aromatik për Shtëpinë me Fruta Ekzotike

Vaj Aromatik për Shtëpinë me Fruta Ekzotike

S'ka ende vlerësim

Kliko për të lexuar vlerësime nga klientët.

600L

Ky vaj me aromë të ëmbël shtëpie do të mbushë hapësirën tuaj të jetesës me aromë tropikale për një atmosferë ekzotike dhe aromatike në shtëpi.

  • Aromë e ëmbël, tropikale
  • Me vajra esenciale
  • Vaj soje i rritur organikisht I Komunitetit të Tregëtisë së Drejtë nga Brazili

Vaji jonë i sojës i Komunitetit të Tregëtisë së Drejtë vjen nga soja organike, jo e modifikuar gjenetikisht, e rritur në Brazilin e Jugut duke përdorur metoda tradicionale bujqësore pa pesticide dhe plehra të dëmshëm. Soja korret me dorë dhe shtypet për të nxjerrë vajin. Përdoreni me aksesorët tanë të aromës. Mos shtoni ujë në vaj të nxehtë. Lexoni etiketën para përdorimit. Mund të prodhojë reaksion alergjik. Nëse nevojitet këshillë mjekësore, merrni me vete enën ose etiketën e produktit. Mbajeni larg fëmijëve. Hidhni përmbajtjen / enën në vendin e aprovuar të hedhjes, në përputhje me rregulloret lokale. Përmban ETHYL METHYLPHENYLGLYCIDATE, 3-PHENYL-OXYRANE CARBOXYLIC ACID,ETHYL ESTER, 2,4-DIMETHYL-3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE.

Ju mund të paguani me para në dorë gjatë dorëzimit të porosisë ose të paguani online me kartë krediti ose debiti nga të gjitha Bankat.

Dërgesat kryhen në të gjithë territorin e Shqipërisë për 24-48 ore.

Në rast vonesash ju do të njoftoheni nga stafi i shitjeve online. 

Produkte që mund t'ju interesojnë

0,0 / 5

S'ka ende vlerësim