Search
Posta FALAS për porositë mbi 2,990L

Luleshtrydhe

Duke rrëmbyer kujtimet e sporteve verore dhe ushqimet e ëmbla, luleshtrydhet në formë zemre mund të thuhet se janë më simboliket e famijes së frutave të pyllit, çka e bën gjithçka më të dashur përderisa aroma jonë e shkëlqyeshme e aromës dhe linjës të kujdesit për trupin me Luleshtrydhe. Secili nga produktet tona të bukurisë me Luleshtrydheve përmban vaj të vërtetë të farës së luleshtrydheve, duke sjellë fruta të pjekura, me lëng në banjën tuaj dhe çantën tuaj. Merrni me lehtësi sapunin tonë me luleshtrydhe, përpara se të mbështilleni në Gjalpin e Trupit me Luleshtrydheve. Shtoni një balsam buzësh dhe një sprucim parfumi sa herë që dëshironi – kjo tufë me shije frutash është e sigurt që ta bëjë të buzëqeshë fytyrën tuaj.

S'ka ende vlerësim

2,250L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

850L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

1,390L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

450L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

1,650L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

1,390L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

950L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

400L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

1,650L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit